Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Grapa cu discuri GDU-2.5/2.8/3.2
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto
 Piese de schimb si alte fisiere

 Cum sa procur?

 

Grapa cu discuri uşoare GDU este destinată prelucrării solului după recoltarea diverselor tipuri de culturi, prelucrarea solului după arătură, prelucrarea solului între rândurile de vii şi livezi, precum şi pentru  pregătirea solului către semănat.

Construcţie

GDU este produsă în câteva modele, deosebindu-se prin lăţimea de lucru şi tipul agregatării la tractor:

  • Agregatare tractată – Fig. 1;
  • Agregatare purtată – Fig. 2.

Trecerea din poziţia de transport în poziţia de lucru şi invers se face prin intermediul sistemului hidraulic montat la GDU tractat  (Fig.1) şi prin intermediul cilindrului de forţă a sistemului de cuplare a tractorului pentru GDU purtat (Fig.2). 

Este formată din 4 baterii cu discuri amplasate sub forma literei X. La solicitarea consumatorilor grapa poate fi echipată atât cu discuri netede cît şi cu discuri zimţate, s-au discurile pot fi montate combinat – montare discuri netede în spate şi zimţate în faţă sau invers.

În scopul eficientizării procesului de prelucrare, în spatele grapei a fost montată o bară cu colţi care execută fărâmiţarea bulgărilor şi nivelarea stratului superficial (Fig.3).

Reglaje:

Unghiul de atac. Unghiul de atac poate fi variat în limitele 0 – 18°. În dependenţă de micşorarea sau mărirea unghiului de atac influenţăm direct la schimbarea adâncimii de lucru. Reglînd unghiul de atac la maxim vom primi adâncimea de lucru maximă. Unghiul de atac este reglat la fiecare baterie în parte prin intermediul găurilor de fixare amplasate pe părţile laterale a cadrului. 

Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte